Suomen Metsä slug logo

Info

Holding hands on a tree

Vad är Suomen Metsä-initiativet?

Suomen metsä är ett välgörenhetsinitiativ som riktar sig till skyddandet av den Finska skogen. Alla donerade pengar används för att skydda den finska skogen, i samarbete med Naturarvsstiftelsen. Utvinnandet av resurser och klimatförändringen hotar våra skogar och mångfalden av arterna som lever i dem. Tillsammans kan vi skydda finsk skog och stoppa detta. Var med och donera eller delta i vårt cykelevenemang.

Donera

Genom att donera skyddar du våra skogar

Genom att donera skyddar du våra skogar. Vi ber alla som deltar att hjälpa sprida budskapet om att rädda vår skog och vårt land. Donationerna går till att öppna ett nytt naturreservat i Finland, i samarbete med Naturarvsstiftelsen. Om du vill vara med och skänka en slant kan du göra det genom att klicka knappen nedan. Stöd initiativet med en donation.

Stöd initiativet med en donation

Registrera här

Cykelevenemang 27.5.2023

Det här unika evenemanget är för alla som är intresserade. Cykelresan börjar i Helsingfors och avslutas i Hangö, längden på resan är cirka 150 km. Ta med din cykel, vänner, kollegor och familj. Ett unikt tillfälle att hjälpa och förbättra vårt Finland! Både deltagande och anmälan är helt gratis.
Helsinki and Hanko

Registrera härDin data sparas i enlighet med vår integritetspolicy.

Frågor? Hör av dig!